Meedenken?

Heeft u ook een mening over het horeca vakonderwijs en heeft  u ideeën hoe dit verbeterd kan worden? Dan horen wij graag uw  mening! 

 

Een veranderende wereld vraagt om nieuwe inzichten en nieuwe manieren van samenwerken. Zo ook de wereld van onderwijs. Binnen de horecaopleidingen is er een nadrukkelijke relatie tussen de opleiding, de leerbedrijven en de studenten, ieder met een eigen belang en perspectief. Het event ‘Wijs in Werk’ brengt de drie partijen op een (inter)actieve manier met elkaar in gesprek. Zo leren we elkaars belangen en wensen beter te (h)erkennen. Het resultaat van het event is een actieplan om meer rendement te halen uit de samenwerking tussen de ROC’s, de studenten en de leerbedrijven.

Wilt  u meedenken en meebouwen aan een vernieuwde manier van samenwerken, wilt u invloed hebben op het lesaanbod, wilt u een betere aansluiting van leren op werken, wilt u meewerken aan een betere toekomst voor de horecabranche? Doe dán mee aan “Wijs in Werk”.

Bijeenkomst op 26  november 2018 op Zadkine Horeca College van 9.30 uur tot 13.00 uur in de kleine verstegenzaal. Aansluitend wordt u tevens een lunch aangeboden.

Aanmelden?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van AANMELDING WIJS IN WERK ZADKINE  HORECA COLLEGE

en kom samen met je leerling op 26 november naar

Zadkine Horeca College
Benthemplein 15
3032AA Rotterdam

Heeft u vragen over onze horecaopleidingen of over het event WIJS in WERK stuur gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook is er een website met alle achtergrondinformatie www.wijsinwerk.nu. Op deze website kan iedereen 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief