BBL Informatiemarkt

Jaarlijks organiseren de samenwerkende mbo-instellingen Albeda, Zadkine, het STC mbo college, het Wellantcollege en Lentiz een zogenaamde BBL Infomarkt.

Doel van de BBL Infomarkt is om jongeren die verder willen studeren in de combinatie leren en werken (beroeps begeleidend leren) te informeren over de mogelijkheden en in contact te brengen met werkgevers die op zoek zijn naar enthousiaste -werkzoekende- jongeren.

Het betreft dus zowel jongeren die al op een mbo-opleiding zitten en die na het behalen van hun diploma volgend schooljaar een niveau hoger door willen leren, als potentiële studenten die in het mbo willen instromen, maar dan wel in een bbl-traject.

Bent u zo’n werkgever die op zoek is naar talent, dan is dit wellicht ook voor uw bedrijf een mogelijkheid met hen in contact te komen.

Wilt u van deze gelegenheid gebruik maken, stuur dan uw reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en u wordt middels nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Aan deelname zijn overigens geen kosten verbonden.

De 11e BBL Infomarkt zal worden gehouden op dinsdag 19 februari 2019  in het World Trade Center in Rotterdam en zal duren van 13.30 tot 16.30 uur.

We kijken uit naar uw deelname!

Met vriendelijke groet, namens de organisatie

Kees Schilder

Projectmanager Zadkine

Marten Meesweg 50 3068 AV Rotterdam

T: +31889454561

M: 06 51 57 20 31

E: K.Schilder@zadkine.nl

WWW.Zadkine.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief