Vooraankondiging “Stagemarkt Regio Klankbordgroep Zuid-Holland”

Beste ondernemer, praktijkopleider (leermeester), medewerkers personeelszaken, 

Om u als goede relatie van de scholen de mogelijkheid te geven kennis te maken met onze nieuwe generatie horecastudenten organiseren wij op maandag 7 maart en dinsdag 8 maart 2022 weer een stagemarkt. Wij zijn van plan dit in het centrum van Rotterdam te organiseren of online. 

Na de persconferentie van 18 december moeten we helaas constateren dat de horeca opnieuw zwaar getroffen wordt door de coronacrisis. Deze harde lockdown vergt veel van jullie inlevingsvermogen. Ondanks alle onzekerheden willen we toch alvast beginnen met de voorbereiding. Eind januari zullen we definitief een beslissing gaan nemen. Maar we hopen natuurlijk, in het belang van onze sector en studenten, dit event toch tot een succes te maken.

Doel van deze stagemarkt is om onze studenten kennis te laten maken met de verschillende soorten horecabedrijven en bedrijfsformules in de regio Zuid-Holland. U kunt zich presenteren aan al onze studenten. Het betreft studenten van de volgende opleidingen: kok en gastheer/-vrouw niveau 2, zelfstandig werkend kok en gastheer/-vrouw niveau 3, leidinggevende keuken/bediening, gespecialiseerd kok, manager ondernemer horeca, meewerkend horecaondernemer en internationaal hotelmanagement niveau 4. Deze studenten zijn, per direct of voor het nieuwe schooljaar, op zoek zijn naar een bpv-plaats . 

Tussen de middag vindt er een lunch plaats voor de aanwezige bedrijven. Er zijn voor de deelnemende bedrijven geen kosten aan verbonden.

Ook deze keer zullen wij een prijsvraag organiseren voor onze studenten. Mocht u een prijs ter beschikking willen stellen, geeft u dat dan gelijk door met uw aanmelding. 

Het definitieve programma sturen wij u februari toe.

Interesse? mail:
Jan Rijksen of Hellen van der Weijden
Secretariaat Regio Klankbordgroep Zuid-Holland

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

13428036 362070680583948 4235932533194814506 n

 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief