Vooraankondiging “De HVP010 Stagemarkt”

Beste ondernemer, praktijkopleider (leermeester), medewerkers personeelszaken,

Het nieuwe schooljaar voor de eerstejaars studenten van het Albeda Horecacollege en het Zadkine Horeca College is weer begonnen. Om u als HorecaVakPunt lid en als goede relatie van de scholen de mogelijkheid te geven om kennis te maken met onze nieuwe generatie horecastudenten organiseren wij op maandag 4 november 2019 weer een stagemarkt bij Worldhotel Wings bij Rotterdam The hague Airport. 

Doel van deze stagemarkt is om onze eerstejaars studenten kennis te laten maken met de verschillende soorten horecabedrijven en bedrijfsformules. U kunt zich presenteren aan al onze studenten. Het betreft studenten van de volgende opleidingen: kok en gastheer/-vrouw niveau 2, zelfstandig werkend kok en gastheer/-vrouw niveau 3 en leidinggevende keuken/bediening, gespecialiseerd kok, gastronoom-sommelier en manager ondernemer horeca niveau 4 die op zoek zijn naar een stageplaats of leerwerkplek.

Tussen de middag vindt er een lunch plaats voor de aanwezige bedrijven. Een leuke gelegenheid om elkaar weer eens te ontmoeten.

Er zijn voor de deelnemende bedrijven geen kosten aan verbonden.

Ook dit keer zullen wij een prijsvraag organiseren voor onze studenten. Mocht u een prijs ter beschikking willen stellen, geeft u dat dan gelijk door met uw aanmelding. Wij kunnen de  studenten hierover vroegtijdig informeren en hierdoor motiveren om mee te doen.

Interesse? mail:
Paul Reijngoud
Secretariaat Horeca Vakpunt 010

06-53977521 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief