Scholen doen er alles aan in coronatijd om studenten te werven voor de horecasector

De horecasector heeft het nu zwaar. Maar iedereen weet dat er ook weer betere tijden zullen komen. Waar eerst een tekort was aan personeel is daar nu geen spraken van. Maar scholen in Zuid-Holland blijven actief werven. Want straks hebben we iedereen weer hard nodig en goed opleiden kost tijd. Hoe ze dat doen in coronatijd, lees snel verder?

Het was voor de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening van het ROC Mondriaan afgelopen dinsdag 10 november een spannende dag. De eerste online Open Dag voor al onze opleidingen én de première van onze eerste, echte promotiefilm, met daarin een glansrol voor studenten. Mondriaan is enorm trots op het eindresultaat! Klik snel op onderstaande link en geniet van de mooie beelden. 

Ook het Albeda Horecacollege heeft woensdag 11 november zijn eerste online Open Dag gehad. Er was een heuse online open week georganiseerd met videofilms, life interviews met studenten en docenten.

Kijk hieronder voor een impressie voor deze online Open Dagen

ROC Mondriaan

Albeda Horecacollege

Meer weten over de horecaopleidingen of kent u mensen in uw omgeving die eraan denken om een horecaopleiding te gaan volgen attendeer ze op onze websites. want er zullen meer online Open dagen volgend dit is nog maar het begin. Horeca is de huiskamer van onze samenleving. Wie wil daar nu niet werken!!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief