Albeda en HANOS vieren verlenging samenwerking

Albeda en HANOS hebben maandag 4 oktober de verlenging van hun succesvolle samenwerking gevierd. Met deze verlenging is HANOS voor de derde keer op rij gekozen als beste horecaleverancier voor Albeda.

Om stil te staan bij deze bijzondere gebeurtenis, werden alle betrokkenen uitgenodigd door Albeda bij de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Een nieuwe inspirerende locatie waar onlangs de bakkerijopleidingen van Albeda Horecacollege zijn gestart.

Valentijn van der Beek, sales directeur HANOS Horeca Groothandel, is verheugd dat HANOS opnieuw met Albeda mag samenwerken. Wat hem betreft gaat deze samenwerking verder dan alleen het leveren van mooie en goede producten. ‘’Wij zijn trots dat HANOS een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van studenten.'' Simone Fredriksz, lid college van bestuur Albeda, benadrukte dat Albeda een goede relatie met haar stakeholders heel belangrijk vindt. ‘’Zeker als het gaat om de wederkerigheid tussen onderwijs en leverancier in belang van onze studenten.’’

In de speeches werden twee belangrijke thema's benoemd, namelijk: duurzaamheid en talentmanagement. Thema’s waar beide organisaties aan blijven werken en elkaar in willen versterken de komende tijd. ‘’We bouwen door op de ingeslagen weg. Dit convenant is een voortzetting van onze succesvolle samenwerking.’’

Na de formele ondertekening werden de genodigden getrakteerd op lekkernijen uit eigen bakkerij en keuken door studenten van Albeda Startcollege en Albeda Horecacollege. Precies zoals het hoort bij een feestelijke gebeurtenis in de horecasector.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief