De eerste fysieke open dag was een succes!

Afgelopen dinsdag was de eerste fysieke Open Dag sinds corona en wat een feestje om zoveel leerlingen en hun ouders en begeleiders door de gangen van onze scholen te zien.

In totaal hebben 2314 mensen zich aangemeld, daarvan zijn 1789 daadwerkelijk bij een van onze locaties langs geweest. Dit aantal is zonder de begeleiders, die hoefden zich niet aan te melden. Registratie is niet verplicht dus er zijn ook nog een aantal bezoekers spontaan binnenkomen lopen. Al met al een geslaagde Open Dag.

Demonstraties en voorlichtingen

Op de verschillende locaties waren demonstraties om de bezoekers kennis te laten maken met het mbo en de verschillende opleidingen die wij aanbieden. Zo was er op de Vondellaan een proefles injecteren, kon je op het Leegwaterplein terecht voor een manicure of pedicure en genoot je op de Koningin Marialaan van een lekker hapje en drankje gemaakt door de studenten. En dit zijn slechts een paar voorbeelden van alle mooie voorlichtingen die werden gegeven.

Op naar volgende Open Dagen

Wij willen iedereen die zich heeft ingezet ontzettend bedanken en kunnen alleen maar hopen dat we de komende Open Dagen ook weer fysiek mogen blijven geven! Hieronder een kleine sfeerimpressie. Meer zien van de Open Dag? Bekijk dan ook zeker even de Instagram Stories (die blijven 24 uur zichtbaar) of de highlight: 'Open Dag 9 november'.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief