Studenten Zadkine vallen in de prijzen bij de internationale AEHT-wedstrijden

Maandag 1 november vertrok een delegatie bestaande uit tien kanjers en vijf begeleiders van de Colleges Horeca, Brood & Banket en Travel & Leisure van Zadkine naar Taillinn in Estland om daar deel te nemen aan de 34e editie van de AEHT wedstrijden. En met succes. 

Maandag 1 november vertrok een delegatie bestaande uit tien kanjers en vijf begeleiders van de Colleges Horeca, Brood & Banket en Travel & Leisure van Zadkine naar Taillinn in Estland om daar deel te nemen aan de 34e editie van de AEHT wedstrijden.

AEHT staat voor 'Association Européenne des Écoles d'Hotellerie et de Tourisme'. Deze Europese organisatie voor Hotel- en Toerismescholen organiseert elk jaar in een ander Europees land, vakwedstrijden op het gebied van horeca en toerisme. Vanwege de wereldwijde pandemie was de vorige editie online.  Dit jaar was het weer “live en mochten onze studenten zich in Estland van hun beste kant laten zien.

En met succes. Studenten Fedde en Dewi van de opleiding International Hotel Management wisten de derde en tweede plek te bemachtigen. Wij zijn trots op al onze studenten die dit jaar hebben meegedaan. 

fedde en dewi 2021 web

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief