Skip to main content

Zomergroet 2024

  • Geschreven door Webmaster
     op 01 juli 2024

Beste lezers, 

Weer is er een jaar voorbij, wat gaat de tijd toch snel en weer mag ik een zomergroet verzorgen voor alle lezers maar vooral voor de praktijkopleiders/ leermeesters van onze studenten.

Afgelopen jaar is er veel gebeurd, want onderwijs staat nooit stil. Een grote verandering, met name voor onze BOL studenten, is een aanpassing in de CAO waardoor deze studenten nu recht hebben op stagevergoeding. Een kleine maar een belangrijke waardering voor onze toekomstige Horeca studenten. Ze zijn hard nodig in al onze branches.

In september 2024 zal er weer een stagemarkt gehouden worden. In dit geval bij Hotel v.d. Valk te Nootdorp. De bedrijven die aangemeld zijn via www.praktijkopleider@info en de bedrijven waar studenten van onze opleidingen werken of stagelopen kregen hiervoor reeds een uitnodiging. Of uw bedrijf groot of klein is, u bent natuurlijk van harte welkom. Een prima manier om uw bedrijf bij ongeveer 900 horeca- studenten bekend te maken. De drempel om te solliciteren wordt daarmee voor onze studenten een stuk lager. Meedoen aan de stagemarkt is kosteloos!!  Een uitstekend kans om u te presenteren aan het jonge horecapubliek

Op de website worden er nog steeds online cursussen aangeboden die vooral over beoordelen van de studenten gaan. Deze trainingen zijn vooral aan te raden voor alle examinatoren van de verschillende horeca-examens. Verder houden we alle nieuwe ontwikkelingen en bv wijzigingen in de CAO in de gaten en delen dat met u via de nieuwsbrieven.

Rest mij om u namens de Regio Klankbordgroep te Zuid-Holland te bedanken voor weer een fantastisch jaar. We horen goede berichten van tevreden studenten die trots zijn op het bedrijf waar ze werkzaam zijn. Daar mogen we trots op zijn. 

Namens de leden van de klankbordgroep wens ik u allen een goede en gezonde zomerperiode toe. 

Arie-Jacob Brokking,

Voorzitter Regio klankbordgroep Zuid-Holland.