• Contact

    Martin Huizinga

    Martin Huizinga

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    06 51322574

  • Contact

Leidinggevende bediening info

Als leidinggevende bediening zorg jij ervoor dat het gasten aan niks ontbreekt en ze met een tevreden gevoel het restaurant verlaten. Je geeft hierbij leiding aan het team van het bediendend personeel. Ben je ambitieus en wil je leidinggeven in de horeca? Dit is de opleiding voor jou!

WAT GA IK DOEN?

Afhankelijk van je vooropleiding duurt deze opleiding twee tot drie jaar. Je leert alles over het leidinggeven aan medewerkers in een restauran.Bij deze opleiding staan gastvrijheid en leidinggeven centraal. Dit leer je bij je leerwerkbedrijf en in ons restaurant op school. Onze school heeft twee eigen restaurants waar jij veel gaat oefenen met gasten. Verder leer je hoe je moet communiceren met gasten en het opnemen van bestellingen.

De opleiding bestaat uit een combinatie van trainingen, workshops en hoorcolleges, maar ook de nieuwste trends en hygiëne- en veiligheidseisen komen aan bod. Je leert dit allemaal zowel theoretisch als in de praktijk. Niet te vergeten zijn de managementvakken, ook belangrijk als leidinggevende! Zo volg je vakken als personeelsplanningen en afdelingsplannen maken.

Tijdens je opleiding leer je alles over leidinggeven en hoe je ervoor zorgt dat de werkzaamheden in het restaurant soepeltjes verlopen.

THEORIELESSEN

Je krijgt les in onder andere commercieel handelen en financieel management. Tijdens de lessen werk je mee aan het afdelingsplan en de personeelsplanning, begrotingen en budgetten en bijvoorbeeld het begeleiden, beoordelen en werven van medewerkers. 

PLANNING EN ORGANISATIE

Je houdt je straks bezig met verschillende werkzaamheden in het restaurant. Zoals het aanvullen van de wijnvoorraad en het opstellen van de nieuwe menukaart. Maar je zorgt er ook voor dat het restaurant aan de veiligheids- en hygiëne eisen voldoet. Daarom leer je hoe je moet coördineren en prioriteiten stellen zodat alles soepel verloopt.

  - Klik hier voor informatie over de opleiding Leiding gevende bediening >>> Niveau 4 BBL

Documenten

pdf Takenkaart niveau 4 LBE1 4 1 Populair

Door 943 downloads

Deze takenkaart zal binnenkort worden vervangen door een Techniekenlijst uit examenwerk.praktijkbeoordelen.nl als deze beschikbaar is. Daar wordt op dit moment aan gewerkt. 

pdf _02 Jaarlijn Leidinggevende Bediening BBL

Door 2 downloads

Aan het begin van het schooljaar geven wij de jaarlijn mee aan de studenten zodat zij weten welke onderwerpen en worden besproken en wanneer gedurende de gehele opleiding en het aankomende schoojaar. Ook de BBL- bedrijven krijgen deze jaarlijn. Wij bieden deze opleiding uitsluitend in de BBL aan.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief