Skip to main content

Martin Huizinga

Zadkine Horeca College

Leidinggevende keuken info

Als leidinggevende keuken combineert de student passie voor eten met vaardigheden in leidinggeven. 

EXPERT IN DE KEUKEN

Uiteraard wordt de student opgeleid tot expert op het gebied van gerechten bereiden en vergaart hij/zij alle kennis over hygiëne in de keuken. Deze opleiding verbreed de kennis en verdiept de vaardigheden op het gebied van koken en eten.

Een ander belangrijk element uit deze opleiding is dat er wordt geleerd hoe leiding te geven. Maar ook hoe je een team gemotiveerd houdt. Dit leren wij  bijvoorbeeld aan de hand van verschillende gesprekstechnieken die je gaat oefenen.

PLANNEN EN MOTIVEREN

Het doel is de keuken verbeteren en vernieuwen. Daarom wordt er geleerd hoe je personeelsplanningen maakt, hoe je een begroting opstelt en waar je op moet letten wanneer je goederen inkoopt. Kortom, een veelzijdige opleiding die alles leert over leidinggeven en koken zodat het horecabedrijf succesvol is met gemotiveerde medewerkers in de keuken.

 

De opleiding Leidinggevende Keuken bieden wij aan als BBL opleiding en duurt maximaal 3 jaar (hangt ook af van je vooropleiding)

Tijdens de opleiding is er veel aandacht voor de praktijk. Je werkt minimaal 20 uur per week bij een erkend leerbedrijf. Daarnaast ga je één dag per week naar school en leer je alle vaardigheden en technieken om je werk in de keuken goed uit te kunnen voeren.

Uiteraard gaan we ook dieper in het leidinggeven leer jij ook hoe je moet leidinggeven en volg je managementvakken zoals marketing en personeel en organisatie.

 

meer info? klik dan hier

Documenten

pdf _01 Techniekenlijst Praktijkbeoordelen Populair

Door 238 downloads

Binnen de opleiding Leidinggevende Keuken geven wij deze techniekenlijst uit examnwerk meer om uit te voeren binnen het bedrijf. Als er technieken zijn die niet uitgevoerd kunnen worden, dan is er tijdens de praktijklessen (die wij binnen deze BBL opleiding ook geven) voldoende ruimte om deze technieken te oefenen. 

wij maken in alle opleidingen gebruirk van examenwerk.praktijkbeoordelen.nl