Skip to main content

Martin Huizinga

Zadkine Horeca College

Kok

Oefenen, koken en proeven! Die ingrediënten staan op het menu tijdens deze opleiding. Jij leert in twee jaar hoe jij de lekkerste gerechten bereidt en welke ingrediënten je daarvoor het beste kan gebruiken.

VERSCHILLENDE KOOKTECHNIEKEN

Voordat de gasten arriveren, is het belangrijk dat jouw ingrediënten en gereedschap al klaarstaan. Om goed en snel te kunnen werken is het voorbereidende werk heel belangrijk. Jij leert hoe je gerechten voorbereidt, zoals het wassen en snijden van groente of het fileren van vis. 

Werken in een schone en opgeruimde keuken is een must voor een kok. Je leert niet alleen hoe je gerechten maakt, maar ook hoe je de keuken schoon en hygiënisch houdt.

WERKEN IN SUPERMODERNE KEUKENS 

Op school doe je veel ervaring op. Onze locatie heeft namelijk twee restaurants en bijbehorende ruime en mooie keukens. Deze zijn voorzien van het modernste apparatuur waar jij fijn mee kan werken. 

 - Klik hier voor informatie over de opleiding kok >>>  Niveau 2 BOL

 - Klik hier voor informatie over de opleiding kok >>> Niveau 2 BBL

 

Documenten

pdf Takenkaart Kok niveau 2 Populair

Door 1038 downloads

Tijdens de stages van de koks geven wij de techniekenlijst mee uit examenwerk. Wij vinden het belangrijk dat de studenten, in zo veel mogelijk verschillende bedrijven, de technieken oefenen zodat ze optimaal worden voorbereid op het examen.
Als er technieken zijn die niet voorkomen in het bedrijf worden deze op school geoefend.

 

Terug naar menu: Menu