• Contact

    Martin Huizinga

    Martin Huizinga

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    06 51322574

  • Contact

Zelfstandig Werkend Kok

Oefenen, koken en proeven! Die elementen staan centraal tijdens deze opleiding. Jij leert in twee jaar hoe jij de lekkerste gerechten bereidt en welke ingrediënten je daarvoor het beste kan gebruiken.

Je leert hoe je een menukaart maakt en zelfstandig gerechten samenstelt. Presentatie is daarbij een belangrijk onderdeel. Het gerecht moet niet alleen lekker smaken, het moet er ook super uitzien. In deze functie kan je ook leidinggeven aan een team. Naast het bereiden van eten leer je daarom ook hoe je mensen moet aansturen zodat alles in de keuken goed en volgens planning verloopt.  

PRAKTIJKERVARING OPDOEN IN PROFESSIONELE KEUKENS 

Je mag heerlijk gaan koken in een van onze keukens die wij op locatie hebben. Onze keukens zijn voorzien van de modernste apparatuur. 

- Klik hier voor informatie over de opleiding zelfstandig werkend kok >>>   Niveau 3 BBL 
- Klik hier voor informatie over de opleiding zelfstandig werkend kok >>>  Niveau 3 BOL

 

 

 

 

Documenten

pdf Takenkaart niveau 3 ZWK 3 2 Populair

Door 1794 downloads

Wij vinden het belangrijk dat een student die de opleiding Zelfstandig Werkend Kok volgt in zoveel mogelijk keukens zijn stage of leer/werl plek uit gaat voeren. Wij stimuleren daarom om jaarlijks een ander leerbedrijf te zoeken. 
Wij geven deze techniekenlijst mee met de BOL stages en de BBL opleidingen. Het oefenen van deze techinieken vinden wij de basis van de stages en leren en werken, naast natuurlijk het functioneren als leeerling of stagiaire Zelfstandig Werkend Kok.

Als er bepaalde technieken niet uitgevoerd kunnen worden binnen de stagebedrijven, dan wordt hier binnen de praktijklessen aandacht aan besteed.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief